Start

  • www.hotolives.se Hot Olives Band Coverband
  • www.hotolives.se Hot Olives Band Coverband
  • www.hotolives.se Hot Olives Band Coverband
  • www.hotolives.se Hot Olives Band Coverband

Det här är Hot Olives

Hot olives är ett av Stockholms mest välmeriterat och rutinerat coverband som spelar de bästa låtarna från förr till nu!

Vi är 5 heta oliver på sång, gitarr, bas, trummor och Keyboards.

Vi skräddarsyr bandet och programmet efter dina behov och budget. Kunden och publiken i centrum är vårt motto. Hot olives “De luxe” består t.ex av bandets två leadsångare och anlitas till mindre unplugged fester men även till pubspelningar och afterski i svenska fjällen.

Aktuellt just nu

facebook2
Gilla oss på Facebook

Vi har en stor bredd och variation på repertoar likväl som framträdande. Vi varierar t.ex. mellan gitarr- och mer keyboardbaserad musik och har dessutom  både kvinnlig och manlig leadsångare vilket många upplever som att två olika band uppträder.

 Andra varianter som vi har satt ihop är Hot olives “Angels”, som består av ledsångare/gitarr och trummis, för unika tillställningar i unika miljöer såsom t.ex. på skärgårskryssningar eller mindre privata fester i lägenhetsmiljö etc. Allt är möjligt för Hot olives och vi finner i samverkan lösningar till alla dina behov!

Som om det inte var nog! Ska det vara dans på festen? Vi fixar biffen! Minilektioner i Bugg, Lindy hop, Salsa m.fl. kan hållas i anslutning till festen! Brukar vara ett mycket uppskattat inslag! Eller varför inte boka privat valsträning inför bröllopet! Detta är fullt möjligt då vår sångerska Mindi även är danslärarinna.

/ Hot Olives